Selecteer een pagina

Een prachtige dag zoals de bruiloft omvat natuurlijk een trouwlocatie, visagie, de jurk, het pak, de ceremonie met een persoonlijk verhaal, een fotoshoot, gezellig borrelen, wellicht een aantal mooie speeches van familie en vrienden en (Als corona langzaam voorbij is) een knalfeest…Om jullie dag tot in de details vast te leggen breng ik jullie dag in bewegend beeld en geluid vast.

‘De dag laten filmen voelt vaak als een extra kostenpost en niet direct noodzakelijk naast fotografie’

Videografie wordt vaak gezien als ‘even’ een leuk filmpje van de dag laten maken. Na de bruiloft zie ik vaak het besef van bruidsparen dat ze hebben in geïnvesteerd in een product dat meer dan 20-30-40 jaar meegaat. Ze zijn vaak verrast hoeveel elementen in de 5-6 minuten film terug te zien zijn. Momenten die zij vaak compleet gemist hebben.

Maar ook te denken aan jonge kinderen die zichzelf later in bewegend beeld kunnen terug zien en oudere mensen die op een prachtige manier worden vastgelegd toen ze er nog waren. Veel momenten en details van de dag gaan voor bruidsparen verloren door de bekende ‘bubbel’ waar ze in zitten.

Het grootste voordeel wat ik te horen krijg van bruidsparen na hun bruiloft is dat zij binnen 5 minuten hun hele dag tot in de details kunnen herbeleven met 1 druk op hun telefoon (Vooral als het bruidspaar op vakantie is op hun trouwdag ;)) i.p.v. 1-2 uur door de foto’s heen te moeten bladeren.

HET AANBOD

Het filmen start vanaf € 1495,- inclusief

Kennismakingsgesprek
9 uur videografie
5-6 minuten cinematische film
Opname met de nieuwste 4k camera’s
Inclusief eventuele geloftes
Optioneel 15-20 min film mogelijk
Extra uren filmen mogelijk