win-je-mooiste-trouwfoto-op-canvas

Win je mooiste trouwfoto op canvas

Naast het filmen van je bruiloft, zijn er natuurlijk ook prachtige foto’s gemaakt. Het zou zonde zijn om deze foto’s in een fotoalbum te stoppen, als je ze ook kunt laten printen op canvas.

Een mooie trouwfoto aan de muur, wie wil dit nu niet? Maar het is ook leuk om een foto op canvas cadeau te geven aan je ouders of getuigen. Vergelijk Canvas helpt je om de beste keuze te maken.


De beste prijs en kwaliteit

Vergelijk Canvas zorgt ervoor dat je makkelijk zelf de prijzen kunt vergelijken. Daarnaast kan je ook de kwaliteit en het materiaal met elkaar vergelijken. Via uitgebreide video reviews kan je zelf direct zien wat je krijgt bij elke aanbieder.


Welke ondergrond is nu het mooist voor je fotoafdruk?

Welke ondergrond je kiest is afhankelijk van de foto en de ruimte waar deze komt te hangen. Een zwart-wit foto komt bijvoorbeeld het beste tot zijn recht op geborsteld aluminium. Een kleurenfoto kan op canvas of glas. Waarbij je met een canvas foto meer diepte creëert in je kamer. En bij glas rekening moet houden met lichtinval vanwege de spiegeling van het materiaal.


Laatste trend: Foto op hout

De laatste trend onder bruidsparen is een foto op hout. De natuurlijke uitstraling geeft je foto een uniek karakter. Je foto wordt namelijk op het hout gedrukt waardoor de nerf licht zichtbaar blijft.


Kortingen en winacties

Vergelijk Canvas zorgt regelmatig voor kortingen en te gekke winacties. Wij hebben voor jou geregeld dat je een fotocadeaubon t.w.v. € 75,- kan winnen. Deze is te besteden bij Albelli!

Wat kun je daarvan precies bestellen? Nou bijvoorbeeld een groot fotoalbum (24 pagina’s), een foto op canvas 30x40 cm of drie kleine fotoalbums (ook leuk om weg te geven).


Kans maken op de fotocadeaubon?

Schrijf je op de volgende pagina in om kans te maken: https://www.vergelijkcanvas.nl/like-en-win/

Zoek jullie videograaf

Bekijk het portfolio van meerdere videografen en ontdek jullie filmstijl en vraag vrijblijvend de beschikbaarheid op van jullie ideale videograaf voor de bruiloft.

Zoek bruiloftvideograaf

Deel dit artikel