videograaf-inhuren-voor-de-bruiloft

Videograaf inhuren voor jullie bruiloft

20 toekomstige bruidsparen vertellen ons waarom zij overwegen om een videograaf in te huren voor de bruiloft. Gaat het om de meerwaarde boven foto? Vastleggen van hun dierbaren? Lees hieronder de reacties.


1. Wij overwegen een videograaf in te huren, omdat er mensen zijn die er op onze grote dag helaas niet bij kunnen zijn. Als wij een videograaf inhuren, kunnen zij naderhand toch nog een beetje van de sfeer proeven en toch het gevoel hebben er een klein beetje bij te zijn geweest.

2. Omdat het voor mijn oma te ver weg is om erbij te zijn. En omdat bewegende beelden meer zeggen dan foto's.

3. Wij zouden graag een videograaf willen huren voor onze bruiloft op 16 september zodat onze kindjes later nog eens alles rustig na kunnen kijken en de indrukken kunnen verwerken.

4. Wij overwegen om een videograaf in te huren om de dag te filmen. Deze dag zullen wij geleefd worden door de mooie gebeurtenissen waardoor we veel mooie momenten zullen missen. Denk aan de lollige momenten tijdens het feest bij de gasten. Ook zouden wij onze grote dag nog vaak zat terug kunnen kijken net als tzt aan onze kinderen laten zien.

5. Omdat de kleine er wel bij is maar het zich waarschijnlijk niet zal herinneren en je wilt het toch professioneel gedaan hebben!

6. Bewegend beeld laat je weer helemaal het gevoel geven dat je weer de dag herbeleefd. Onze ouders zijn nu nog vital, maar we zouden het geweldig vinden om hun later nog terug te zien op onze bruiloft.

7. Wij overwegen een videograaf in te huren omdat we dit hele mooie moment als wij volgend jaar gaan trouwen vast kunnen leggen ons zoontje is dan 2 en half en willen dit unieke moment vast leggen.

8. Wij hebben al een videograaf omdat wij, als onze dag voorbij is, het altijd weer kunnen zien! Ook wil ik dat de gasten wat leuks zeggen in de camera zodat niks vergeten wordt.

9. Wij overwegen een videograaf te regelen omdat niet alle mensen erbij kunnen zijn en dan zeggen bewegende beelden meer dan foto's. Daarnaast gaan we het zelf vast ook fantastisch vinden om o.a. de ceremonie en de geloftes terug te kunnen zien en nog jaren later over te kunnen doen op beeld.

10. Omdat beeld toch zeker meer zegt dat foto's !

11. Omdat als je foto maak niet iedereen er altijd goed op sta en we denken na om het allebei te doen.

12. Wij overwegen een videograaf in td huren, omdat....Mensen zeggen dat je op je trouwdag geleefd wordt.. en er ook veel dingen langs je heen gaan.. daarom zou het super zijn om een videograaf te hebben..zodat je die geweldige dag nog eens terug kan kijken..en elke keer de dag weer opnieuw kan beleven..

13. Omdat het een herinnering voor ALTIJD is en beelden meer zeggen dan wat dan ook!

14. Wij overwegen een videograaf in te huren op onze grote dag omdat er altijd momenten zijn die je vergeet of niet kan zien en die eventueel wel op film staan. Op zo'n dag vinden wij dat alle emoties ook vast gelegd moeten worden zodat wij dit nog vaak kunnen na beleven. Op zo'n dag word je ook geleefd waardoor er ook veel langs ons heen kan gaan. Belangrijkste is ook om iedereen op beeld te hebben die erbij is geweest...want we moeten al zoveel mensen missen op die dag.

15. Ik denk dat er zoveel gebeurt dat je meer dan de helft niet eens meemaakt ook al zit je er met je neus bovenop. Zou erg leuk zijn! Trouwens ook leuk voor mensen die er niet bij kunnen zijn die toch wat kunnen zien. Familie/vrienden in het buitenland.

16. Wij overwegen een videograaf in te huren omdat je zo een mooie dag gewoon vast moet leggen! Zodat wij het altijd nog terug kunnen kijken met onze kids...en de mensen om ons heen! Een mooie herinnering voor altijd.

17. Wij willen een videograaf op onze bruiloft omdat je doormiddel van een filmp van jouw dag echt de sfeer weer ervaart. De liefde, het gevoel, de emoties.. de geloften die je uitspreekt en weer terug kan horen. Ik vind dat zo mooi. Een film geeft je echt weer dat intieme, bijzondere gevoel van die dag. En hoe mooi is het dat je jouw dag altijd weer kunt terugkijken. Dit is waarom wij hiervoor willen kiezen.

18. Wij overwegen om een videograaf in te huren omdat het een supermooie herinnering is voor later om aan de kids te laten zien en ook voor onszelf natuurlijk foto's zijn ook erg mooi maar met een video komt zo'n dag tot leven ook worden wij deze dag geleefd en op deze manier kunnen we achteraf de dingen die we gemist hebben terug kijken.

19. Omdat bewegende beelden zoveel mooier zijn om naar terug te kijken! Zelfs nu 25 jaar na de bruiloft van mijn ouders kijken we nog regelmatig de filmpjes terug en daarin zie je toch weer opa's en oma's die helaas inmiddels zijn overleden.

20. Wij vinden dat de video een van de weinige tastbare en blijvende aspecten van een bruiloft zijn. Als je een video hebt, kan je intens genieten van de herinneringen en kan je momenten zien die op de dag zelf compleet langs je heen gaan. Beelden in combinatie met geluid geven de meest complete en tastbare herinneringen.


* Namen zijn uit privacy redenen niet gepubliceerd

Zoek jullie videograaf

Bekijk het portfolio van meerdere videografen en ontdek jullie filmstijl en vraag vrijblijvend de beschikbaarheid op van jullie ideale videograaf voor de bruiloft.

Zoek bruiloftvideograaf

Deel dit artikel