Over ons

Over ons
Bruiloftvideograaf.nl is een initiatief van videografen om meer aandacht te geven aan de bruiloftvideografie in Nederland. Als videografen vinden wij het belangrijk dat de nadruk ligt op het portfolio. Wij streven er naar dat elke bruiloft videograaf op Bruiloftvideograaf.nl zijn/haar vak professioneel uitoefent en daarmee ongeacht de prijs of portfolio, een betrouwbare partij is voor het bruidspaar.

Onze missie
Toekomstige bruidsparen helpen bij het vinden van de ideale videograaf voor hun bruiloft. Voor videografen willen graag een platform bieden om meer exposure en waardering voor het portfolio te genereren en daarmee uiteindelijke waardevolle leads/boekingen te ontvangen.

Onafhankelijkheid
Wij hebben geen belang bij het 'bovenaan' plaatsen van specifieke videografen. Opname op de website, alsmede de rangschikking van de films vinden geheel geautomatiseerd plaats. Elke videograaf levert 3 video’s aan en deze worden willekeurig weergeven. Op basis van de voorkeuren van het bruidspaar worden de overgebleven videografen weergeven via hun films. Na de selectie van de favoriete films, worden de videografen weergeven op meest 'matching' volgorde.

Verdienmodel
Bruiloftvideograaf.nl biedt al haar diensten gratis aan de consument aan. Wij ontvangen een vergoeding als een door ons aangeleverde aanvraag, daadwerkelijk een boeking oplevert voor een videograaf. Met deze inkomsten financieren wij de ontwikkeling/onderhoud van de website en het promoten van Bruiloftvideograaf.nl op sociale media.