Aanmelden videograaf

Hoe werkt het?

Via een handige zoekfunctie laten we toekomstige bruidsparen hun wensen en voorkeuren aangeven. Bijvoorbeeld de starttijd van het filmen en wat voor type oplevering zij wensen. Vervolgens laten wij de bruidsparen hun filmstijl ontdekken, door willekeurig (anoniem) films te tonen van verschillende videografen. Na het selecteren van de mooiste films volgt een lijst met meest matching videografen. Bij elke videograaf bieden wij de mogelijkheid om snel en eenvoudig contact op te nemen voor prijs/beschikbaarheid.

Wat doet Bruiloftvideograaf.nl voor jou als videograaf?

Toekomstige bruidsparen enthousiast maken om de bruiloft te laten filmen door een professionele videograaf. (informatieve blogs en filmstijl laten ontdekken) Wij ontvangen onze bezoekers via Google (zowel organisch als betaald) en Facebook campagnes. Tevens ook samenwerkingen met diverse wedding blogs en recent met het grootste bruidsmagazine: Bruid & Bruidegom magazine. Aangezien wij de eerste website zijn, waarmee toekomstige bruidsparen hun videograaf kunnen vinden via het portfolio, brengt dat op dit moment veel aandacht.

Kosten en voorwaarden

Wij hanteren een jaarlijkse bijdrage van 50 euro en per succesvolle boeking/sale een vaste fee van 75 euro. (bedragen excl. BTW).

* Alle velden zijn verplicht

Aanmelden